Kamado

144,001.345,00

De kamado is beschikbaar in verschillende formaten, kleuren, reliëfs,… Voor ieder wat wils! Je kan barbecueën, grillen, roken, braden, bakken en koken met de Kamado. Laat je creativiteit de vrije loop.

SKU: N/B Categorie: Tag:

Beschrijving

We houden van de vele mogelijkheden van de Kamado. Het idee achter de Kamado is duizenden jaren oud. Dankzij de speciale structuur van de Kamado, de uitgekiende luchtstroom en het keramisch omhulsel kan de Kamado elke temperatuur binnen het bereik van 70-400°C constant houden gedurende een lange tijdsperiode. In het lage kookbereik van 80-110°C zelfs langer dan 18 uur.Er zijn dus vele mogelijkheden om elk gerecht perfect te bereiden. Je kan barbecueën, grillen, roken, braden, bakken en koken met de Kamado. Een klein formaat voor op tafel of een grote in de tuin? Alles kan! Laat je creativiteit de vrije loop. De talrijke accessoires en de set roosters breiden de mogelijkheden nog verder uit. The sky is the limit!

 

Wil je een bepaald kleur dat je niet tussen de foto’s vindt van een model maar wel bij een ander model staat? Stuur dan even een mailtje, waarschijnlijk is deze kleur ook mogelijk voor het model dat jij wilt!